Meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen van pompen!

De Speck groep is een familiebedrijf in Roth dat hoogwaardige pompen en compressoren voor industriële toepassingen produceert en kan terugkijken op een lange geschiedenis. In 1909 richtte Daniel Speck het eerste bedrijf met dezelfde naam op in Neurenberg en begon met de productie van zuigerpompen.

In de jaren 50 was er een splitsing van de samenleving langs de verschillende productgroepen. Hieruit ontstond allereerst ‘Speck Kolbenpumpenfabrik Otto Speck’ in Geretsried en ‘Speck Pumpen Verkaufsgesellschaft Karl Speck’.

Speck in Roth is ontstaan uit ‘Speck Pumpenfabrik Walter Speck’ opgericht in 1961 door Walter Speck in Roth en is tegenwoordig bekend als ‘Speck Pumpen Walter Speck GmbH & Co KG’. Dankzij een sterke internationalisatie en de uitbreiding van de productportfolio naar vacuüm- en magnetisch gekoppelde pompen, werd begin jaren 80 de basis gelegd voor voortdurende bedrijfsgroei tot op de dag van vandaag.

Speck Pumpen Roth is inmiddels wereldwijd gevestigd met eigen bedrijven/verkoopkantoren in Taiwan, Frankrijk, Spanje en Thailand. Sinds 2005 heeft Speck een eigen productiefaciliteit in China en sinds 2014 een eigen verkoop- en productiebedrijf in de Verenigde Staten.

Speck Roth produceert periferaalwaaierpompen, radiaalpompen, zijkanaalpompen, verdringerpompen en vacuümpompen.

Via onderstaande link kunt u de overzichtscatalogus downloaden
* Programmaoverzicht pompen voor industriële toepassingen