Speck… al meer dan 100 jaar maatwerk in pompen!

Speck werd in 1909 opgericht door Daniel Speck. Met in het begin alleen verkoop van transmissie-onderdelen, ontwierp hij in 1912 de eerste Speck plunjerpomp. Dit was de basis voor de succesvolle geschiedenis in het bouwen van pompen. Wat begon met een kleine werkplaats in Nürnberg, is SPECK meer dan 100 jaar later wereldwijd een begrip in de pompenwereld.

Wij hechten grote waarde aan individuele en persoonlijke klantenservice, daar de optimale keuze voor de juiste pomp bij de juiste toepassing maatwerk vereist!

Met de vertegenwoordiging van de complete Duitse Speck productlijn met daarnaast importeurschappen van o.a. drukketels en afvalwaterpompen kan Speck trefzekere pompoplossingen bieden. Door het brede aanbod zijn wij thuis in de industrie-, hogedruk-, scheepvaart/agro- en zwembadtechniek.

Maar onze service verlenen wij ook op locatie! Met onze goed uitgeruste servicebus verzorgen wij preventief onderhoud en reparatie bij de klant. In onze moderne werkplaats worden tevens pompen gerepareerd en getest en worden installaties geassembleerd.

Dankzij onze grote onderdelenvoorraad en korte lijnen, kan Speck de klant snel en accuraat van dienst zijn!

Benieuwd naar ons team? Klik hier