Met BADU regeltechniek kunt u optimaal genieten van uw zwembad en bespaart u bovendien op uw kosten! BADU regeltechniek omvat terugspoelkleppen, niveauregelingen en besturingskasten.

Met de optionele druksensor van de multifunctionele terugspoelklep BADU Omnitronic heeft u geen omkijken meer naar uw filter. Wanneer het filter vervuild is zal de druk oplopen in het filter. Is de ingestelde waarde bereikt, dan zal de druksensor het spoelproces activeren. Zo kan de flow en filtratie gewaarborgd worden. Zowel de BADU Eco Logic alsook de Omnitronic kunnen de BADU frequentiegeregelde pompen aansturen. Programmeer bijvoorbeeld piek en dal tijden. Zo kunnen er veel energiekosten bespaard worden en blijft de waterkwaliteit gewaarborgd. Heeft u geen frequentiegeregelde pomp? Dan kan de BADU Eco Drive deze mogelijkheid alsnog bieden.

Met de BADU niveauregelingen kan de verloren hoeveelheid spoelwater weer aangevuld worden. Deze functie kan de BADU Omnitronic ook vervullen door een magneetventiel en een vlotter te installeren.

Uw zwembadwater verwarmen? Met de BADU Logic besturingen is dit heel eenvoudig. Deze kan geïntegreerd worden in uw bestaande systeem met bijvoorbeeld de BADU BK zonnecollectoren, een opvoerpomp en/of automatische afsluiter. De temperatuursensoren doen de rest!

De besturingskast BADU Genio is het brein van uw zwembad. De Genio kan het filter laten terugspoelen met de BADU Omni Stelaandrijving (PLC variant van de BADU Omnitronic). De Genio kan daarnaast voor directe aansturing zorgen van de BADU (frequentiegeregelde) pompen, aansturing van de zwembadverwarming door temperatuursensoren en het niveau regelen in combinatie met een magneetventiel en een vlotter. Daarnaast kan de Badu Genio ook de verlichting en eventuele attracties regelen. Met doseerpompen wordt de pH en redox geregeld. Al deze functies zijn op een handige APP via uw tablet of smartphone te bedienen!

Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken, want met BADU regeltechniek kan iedereen kosten besparen!