Wilt u net als topatleet Eric Moussambani binnen enkele maanden gereed zijn voor de Olympische Spelen? Daar biedt SPECK, middels de BADU JET Turbo Pro, de oplossing voor!

Deze nieuwe tegenstroominstallatie is voorzien van nieuwe BADU propeller-technologie. Hierdoor zijn flinke capaciteiten mogelijk bij (in verhouding) minder motorvermogen.

350 m3 per uur, dat is de maximale capaciteit van de BADU JET Turbo Pro. Deze capaciteit is traploos regelbaar middels de efficiënte permanent-magneet motor. De bediening geschiedt middels de sensortoetsen op het voorfront of op de afstandsbediening. Hierdoor kunt u trainen tot het uiterste of heerlijk relaxen. Daarnaast is de BADU JET Turbo Pro ook geschikt voor revalidatie in de vorm van bewegingstherapie of een preventief mobiliteitsprogramma.

U heeft de keuze tussen twee eigentijdse ontwerpen, vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Hierdoor past deze tegenstroominstallatie ook in de meest exclusieve zwembaden.

De propeller wordt aangedreven via een magneetkoppeling. Deze magneetkoppeling zorgt voor een hermetische scheiding tussen de elektrische componenten en het zwembadwater. Hierdoor voldoet de BADU JET Turbo Pro aan alle relevante veiligheidsnormen.

Wilt u graag proefzwemmen? Houdt dan onze social media kanalen in de gaten of meldt u via info@speck.nl aan. Wij zullen dit evenement met u delen bij de eerstvolgende mogelijkheid.