Van 23 t/m 26 oktober vindt in Stuttgart de Interbad 2018 plaats. Als exploitant van een openbaar bad of een spa, als zwembadbouwer of handelaar, hotelier, architect, planner of als particuliere zwembadbouwer … bij de Interbad bent u aan het juiste adres! Hier krijgt u volop inspiratie en wordt u op de hoogte gebracht van alle innovaties en trends over zwembaden, sauna, spa en wellness.

Uiteraard staat ook Speck op deze internationale vakbeurs. Onze collega’s van Speck Pumpen Duitsland hebben een prachige stand ingericht met pompen uit het uitgebreide Speck zwembadprogramma. Speck introduceert, na het grote succes van de 65/250 en de 100/250 Multi pomp, de nieuwe Normblock & Badu Block Multi pomp 125/250. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op:

De nieuwe serie 125/250 Badu Block & Normblock Multi pompen is een nog krachtigere pomp. Alle delen welke met het medium in aanraking komen zijn gemaakt van een hoogwaardig technisch kunststof, dus ook het spiraalhuis, de waaier en het pomphuis. Daarnaast heeft de Badu Block Multi een kunststof haarvanger met een RVS zuigkorf en een transparante deksel. Dankzij de galvanische scheiding komt de pompas niet in aanraking met het medium. Het kunststof biedt vele voordelen: het is onderhoudsvrij en corrosiebestendig. De Multi pompen zijn veel lichter dan de gietijzeren of bronzen pompen waardoor deze eenvoudig te hanteren en monteren zijn. Daarnaast hebben de pompen een modulair systeem met verschillende standaard flenzen en een onderhoudsvriendelijke, flexibele motorbevestiging volgens IE3, PM en IE4. De waaierdiameter wordt bovendien afgestemd op het werkpunt. Vanwege de geoptimaliseerde hydraulica en doordat er geen veranderingen optreden aan de binnenkant van het pomphuis, wordt er een hoog en constant rendement behaald wanneer de pomp in bedrijf is. En last bust not least: De kunststof Multi pompen hebben een lagere prijs!

De beurs is van dinsdag t/m donderdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Vraag uw gratis ticket aan via info@speck.nl of 0316-331757.

Op woensdag 24 oktober zullen Charl Stapelbroek en
Debby Elfrink aanwezig zijn namens Speck Pompen Nederland.  Op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober
staan Jan Prins en Remco Peters u graag te woord.
Wij hopen u te begroeten in Hal 4, Speck stand 4D50!