Resten op transportbanden zijn bijna onvermijdelijk in de voedselproductie. Regelmatig reinigen is essentieel, maar vaak tijdrovend, waardoor banden lang buiten gebruik zijn. Dat is nu verleden tijd met de FRANK BSU!

Met de FRANK BSU kunnen gesloten banden, zoals PU-transportbanden, heel eenvoudig geautomatiseerd gereinigd worden, zonder dat daarbij arbeidskrachten nodig zijn. De reiniging kan zelfs plaatsvinden tijdens de lopende productie.

Maar hoe werkt dat? Door het gebruik van droogstoom worden onzuiverheden, resten en allergenen van het oppervlak verwijderd en wordt de band tegelijkertijd thermisch gedesinfecteerd. En dankzij de hoge temperatuur en de droogte van de stoom zijn de banden vrijwel direct weer droog en klaar voor gebruik!

Maar wat heb je aan de beste reinigingsprestatie als het gebruik omslachtig en tijdrovend is? Daarom hebben we onze gepatenteerde BSU zo ontworpen dat u deze met slechts een paar eenvoudige handelingen aan de band kunt installeren en verwijderen. Bovendien kan de BSU volledig zonder gereedschap en eenvoudig door iedereen worden onderhouden en gereinigd – met minimale inspanning!