Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Accountmanager (binnen-/buitendienst)

Heb jij iets toe te voegen aan het verkoopteam van Speck? Ben je een gedreven persoon die graag uitdagingen aangaat, creatieve oplossingen bedenkt en klaar is om samen met ons team verkoopkansen te creëren en te benutten? Dan willen we jou graag verwelkomen in ons verkoopteam! In de rol van Accountmanager is het jouw missie om ervoor te zorgen dat jouw klanten nergens anders meer een pomp willen kopen dan bij Speck. Met jouw uitstekende benadering en proactieve betrokkenheid bij het vinden van oplossingen voor hun problemen, maak jij indruk op onze klanten. Je bent altijd geïnteresseerd in je klanten en maakt zelfs persoonlijke bezoeken om offertes te bespreken of de nieuwste producten te presenteren.

Een typische werkdag

Je begint je dag natuurlijk met een kopje koffie terwijl je je e-mails checkt. Daarna beginnen we met een teamoverleg, waar je successen en uitdagingen deelt met je collega’s. Het is ook een moment om te bespreken wat minder goed ging, zodat we van elkaar kunnen leren.

Vervolgens verwerk je de ontvangen bestellingen en stel je offertes op. Je neemt contact op met klanten om meer informatie te verzamelen over hun toepassingen, zodat je hen beter kunt adviseren. Na de lunch stap je in de auto om een offerte persoonlijk aan de klant te overhandigen, waar je hard aan hebt gewerkt. Terug op kantoor zet je je in om de opdracht die je hebt binnengehaald af te ronden. Met een gevoel van voldoening sluit je de dag af, wens je je collega’s een fijne avond en ga je tevreden naar huis.

Wat we zoeken
·        Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
·        Interesse in techniek
·        Klantgericht met sterke communicatieve vaardigheden en een vriendelijke benadering
·        Sterk analytisch vermogen
·        Organisatorische vaardigheden
·        Beheersing van de Duitse/Engelse taal

Wat wij bieden
·        Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
·        Vakantiegeld en een dertiende maand
·        31 vrije dagen (25 vakantiedagen + 6 ATV-dagen)
·        Een gezellige bedrijfskroeg
·        Werken in een vriendelijk en enthousiast team
·        Een kantoorhond
·        Een bedrijfstelefoon
·        Een nieuw kantoor met ergonomische voorzieningen

Als je enthousiast bent, horen we graag van je. Stuur je CV en motivatiebrief naar debby@speck.nl ter attentie van Debby Elfrink. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.