toebehoren reiniging

Speck heeft een breed assortiment aan toebehoren en appendages. Dit omvat spuitpistolen, hogedrukslangen in verschillende drukklassen met 1 of meer staalinlagen, enkel- en dubbellansen, nozzles (puntstraal/vlakstraal/roterend), schuiminjectoren en al het benodigde fitwerk en snelkoppelingen om dit met elkaar te verbinden. Kortom: alles om uw installatie compleet te maken.

toebehoren aandrijving/overbrenging

Voor de aandrijving van de pompen kan worden gekozen voor elektro-, verbrandings- en hydraulische motoren. Ons leveringsprogramma omvat 4-, 6- en 8-polige elektromotoren met vermogens van 0,55 kW tot 110 kW en hydraulische motoren met geometrische verdringing variërend van 12-130 cm³/omw. Afhankelijk van de soort aandrijving, het vermogen en het werkpunt kan worden gekozen voor een directe koppeling met behulp van een koppelingslantaarn en een flexibele koppeling. De koppelingslantaarn draagt bij aan een goede uitlijning van de pomp- en motoras. Vooral bij grotere vermogens en vaste werkpunten wordt veelal gekozen voor een vermogensoverdracht met behulp van V-snaren. Met verschillende pulley diameters kan een ideale overbrengingsverhouding worden geselecteerd waarbij wordt geopteerd voor 4-polige elektromotoren. Zeker bij grotere motorvermogens is dat een prijsgunstige oplossing. Alle V-snaar overbrengingen worden door Speck met behulp van lasers uitgelijnd en V snaren worden getest op de aanbevolen spanning, voor een maximaal vermogensoverdracht en een minimale slip.

Voor oplossingen met hydraulische motoren levert Speck motoren met een verdringing van 12-130 cm³/omw. Voor een directe koppeling van de motor en de pomp zijn er koppelingslantaarns beschikbaar met SAE B-C-D flens. De motoren zijn echter ook leverbaar met ISO aansluiting.