Afvalwaterpomp

Onze pompen op het gebied van afvalwater/rioolwater kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingsgebieden. Deze variëren van het legen van de tanks (vaste,
mobiele of op schepen) met rioolwater of afvalwater ten behoeve van recyclingprocessen
tot het eenvoudige leegpompen vanuit putten.

Toepassingsgebieden voor afvalwaterpomp

Afvalwaterinstallaties, vacuümtoiletsystemen, scheepsbouw, leegpompen van filters in zwembaden, verpompen van recyclingwater in de betonindustrie.

Ontwerp

Al onze afvalwater- en drainagepompen worden aangepast, afhankelijk van het model op de specifieke behoeften van licht tot sterk vervuilde vloeistoffen of rioolwater. De klassieke afvalwaterpompen staan bekend om hun grote vrije doorlaat van vaste delen. Onze serie AWP is geoptimaliseerd om een vrije doorgang ter grootte van de persflens te hebben. Hierdoor is een blokkade bijna onmogelijk. Wij bieden onze afvalwaterpompen in verschillende uitvoeringen met vrije doorlaten van 25 mm tot 150 mm en met verschillende waaiertypes zoals 2- of 3 kanaalwaaiers of vortex waaiers. Sommige van onze fecaliënpompen kunnen worden voorzien van een versnijder voor een geïntegreerde vezelversnijding. Al onze pompen kunnen worden geleverd in verschillende materiaaluitvoeringen die overeenkomen met de medium- en omgevingsomstandigheden. Alle versies kunnen worden geleverd in een dompeluitvoering of voor een droge opstelling met een grote verscheidenheid aan motoren.

Naar afvalwaterpompen »

Traditionele kwaliteit!

Speck staat voor kwaliteit met het gevoel van traditie. Maar deze traditie gaat hand in hand samen met innovatie, creativiteit en moderne technologie.  Al deze factoren vullen elkaar aan en helpen de efficiëntie Speck te verbeteren!