Met ons ervaren en gemotiveerd team bieden wij onze klanten de juiste pompoplossing en brengen wij vakkundig advies uit op het gebied van vloeistofpompen. Voor uitbreiding van dit passievolle team zoeken wij een fulltime collega die een grote affiniteit heeft met (hogedruk)techniek, verkoopbloed en pit bezit en een grote dosis doorzettingsvermogen heeft. Kortom: een kanjer als technisch commercieel verkoper binnendienst.

Wat ga je doen?|
Je werkt intensief samen in een team en je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met de klant zoek je naar de juiste pompoplossing voor de betreffende toepassing. Dit traject gaat gepaard met het uitwerken van offertes en orders waarbij jij jouw technische kennis en communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden optimaal kunt benutten.

Speck staat voor …
Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hechten grote waarde aan individuele en persoonlijke klantenservice, daar de optimale keuze voor de juiste pompoplossing bij de juiste
toepassing maatwerk vereist! Met de vertegenwoordiging van de complete Duitse Speck productlijn met daarnaast importeurschappen van o.a. drukketels en afvalwaterpompen kan Speck trefzekere pompoplossingen bieden. Door het brede aanbod zijn wij thuis in de industrie-, hogedruk-, scheepvaart/agro- en zwembadtechniek. In Nederland krijgt Speck naamsbekendheid door de oprichting in 1985 van Speck Pompen Nederland BV. In 1988 werd er van Gaanderen naar de huidige vestigingsplaats Zevenaar verhuisd en sinds 2014 is Speck gehuisvest in een modern pand op BusinessPark 7Poort.

Jij krijgt bij ons
Een prachtige werkplek in een nieuw kantoor waarbij een gezellige en open werksfeer heerst. Je krijgt een afwisselende en vooral uitdagende baan welke beloond wordt met een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

En … ben jij de juiste persoon?
Herken jij jezelf in deze functie en heb jij die technische kennis op minimaal MBO niveau? Affiniteit met hogedrukpompen en/of installaties is duidelijk een pré maar niet noodzakelijk. Heb je dan ook nog kennis van de Duitse en Engelse taal? Wacht dan niet langer en laat ons via info@speck.nl weten waarom jij geschikt bent voor deze fantastische baan!