Speck specialist in pompen

Speck Pompen Nederland BV is adviseur en leverancier van pompen, pompinstallaties en toebehoren. In haar goed uitgeruste werkplaats worden bovendien eenvoudige installaties samengesteld en pompen gerepareerd en getest. Samen met haar Duitse Speck fabrieken levert ze voor iedere specifieke toepassing de juiste pompoplossing.

Speck pompen worden toegepast in de scheepvaart/agrotechniek, industrie, hogedruktechniek en zwembadtechniek. Alle vier de branches worden vertegenwoordigd door productspecialisten met een uitgebreide kennis van de producten, markt en klanten. Daarnaast is Speck specialist op het gebied van corrosievrije pompen voor het telen, houden en voederen van dieren.

Speck Pompen Nederland BV levert aan machine- en zwembadbouwers, groot- en kleinhandelaren. Door haar relatieve kleinschaligheid kan Speck Pompen Nederland BV flexibel werken, snel leveren en is ze servicegevoelig.

Speck Pompen Nederland BV levert pompen in vele uitvoeringen en materialen als:

  • gietijzer
  • brons
  • roestvrijstaal
  • duplexstaal
  • kunststof
  • aluminium
  • meerdere legeringen

Desgewenst volgens classificaties als Lloyd’s Register of Shipping of Atex.

Speck Pompen Nederland BV is tevens importeur van:

–         Strobl Pumpen afvalwaterpompen

–         HUCH drukketels voor de agrotechniek

–         Heider drukketels voor de scheepvaart

–         Pentair zandfilters voor zwembaden 

Over ons

Speck Pompen Nederland BV is in 1985 opgericht door Jan Aghina. Het bedrijf startte vanuit de Technische Handelsmaatschappij Den Hartog BV aan de Slakweg 84 in Gaanderen. Jan Aghina bedong de vertegenwoordiging van het merk Speck voor heel Nederland. In het voorjaar van 1988 verhuisde het bedrijf naar een eigen pand aan de Lorentzstraat 1 in Zevenaar.  Het bedrijf groeide voorspoedig en in de loop der jaren werden er drie hallen bijgebouwd.

Op 1 juli 1999 nam Charl Stapelbroek Speck Pompen Nederland BV over. Hij was al sinds september 1988 werkzaam in verschillende functies bij Speck. Met Charl Stapelbroek als eindverantwoordelijk directeur groeide Speck Pompen Nederland BV naar een bedrijf met in totaal dertien medewerkers, dat sinds 23 mei 2014 is gehuisvest in een groter en moderner pand op BusinessPark 7Poort in Zevenaar. Het pand heeft een oppervlakte van 1500 m2 op een kavel van circa 3600 m2. Hier kan het bedrijf nog beter inspelen op de eisen van de moderne klant, die voortdurend vraagt naar de nieuwste producten op het gebied van zwembad-, industrie-, scheepvaart/agro- en hogedruktechniek.