Home

WIJZIGINGEN ZIJKANAALPOMPEN & TANDKRANSEN

Vanaf heden zullen wij alle nieuwe orders voor Speck zijkaalwaaierpompen leveren volgens de nieuwe typecoderingen (A)SKG, (A)SKS en (A)SKM.
Dit is ook van invloed op de onderdeeltekening & –lijsten. Daarom is het noodzakelijk om bij onderdeelbestellingen het serienummer van de pomp op te geven.
Dit geldt voor alle pomptypes. Wijzigingen over o.a. de onderdeellijst, pompmaterialen en temperatuur treft u aan in onderstaand pdf.document.

Per direct worden de tandkransen van paars (Shore 98) naar oranje (Shore 92) gewijzigd.
Shore geeft de hardheid van het kunststof aan. Hoe lager het getal Shore, des te zachter het kunststof.

De paarskleurige tandkransen zijn erg hard en plastisch waardoor er meer slijtage en meer geruis is. De oranje tandkransen zijn echter zachter en elastischer met minder geruis als gevolg.
Doordat de oranjekleurige tandkransen dus elastischer en minder hard zijn, kunnen deze zich beter aanpassen indien de koppelingen niet nauwkeurig zijn uitgelijnd.

Klik voor meer uitleg over bovenstaande wijziging op onderstaande link:

2016-01 – Technische mededeling – Wijzigingen zijkanaalpompen in 2015 & 2016 & Conversion Spiders – Engels


Demonstratie Speck Pompen in testbad The Blue Cap

Op deze video is te zien dat je de watercirculatie kunt blokkeren door een klepje naar beneden te drukken. Er ontstaat dan een vacuüm in de leiding, net zoals wanneer je een aanzuigrooster blokkeert. De druksensoren op de leiding meten dit vacuüm en schakelen vervolgens de pomp uit.

 


TELEFONISTE|RECEPTIONISTE M/V

 

 

Vanwege de vele aanmeldingen is de vacature gesloten.

 

 

TELEFONISTE|RECEPTIONISTE M/V

Speck Pompen Nederland BV houdt zich sinds 1985 bezig met het adviseren en leveren van pompen, pompinstallaties en toebehoren. Speck pompen worden toegepast in de scheepvaart, industrie, hogedruktechniek en in de zwembadtechniek.

Wij zijn op zoek naar één fulltime (38 uur) of twee parttime representatieve, klantvriendelijke en enthousiaste collega(s) voor de functie van Telefoniste/Receptioniste. In deze functie zorg je ervoor dat onze organisatie optimaal bereikbaar is. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en dus het aanspreekpunt voor klanten, bezoekers en leveranciers en je behandelt alle inkomende telefoongesprekken. Klanten en bezoekers worden door jou klantvriendelijk ontvangen, geïnformeerd en doorverwezen naar de betreffende afdeling of collega. Daarnaast behoren diverse administratieve werkzaamheden tot jouw takenpakket, zoals het verzorgen van binnenkomende en uitgaande post, in en uitgaande e-mail, factureren, debiteuren- en crediteurenbeheer, mailingen verzorgen en diverse ondersteunende werkzaamheden van de Backoffice.

 

Je bent geschikt als je MBO denk- en werkniveau hebt. Je bent in staat om zelf goede prioriteiten te stellen in alle werkzaamheden en vindt het een uitdaging om ondersteuning te kunnen bieden. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal en kunt uitstekend overweg met de computer en het MS-Office pakket. Je bent accuraat, stressbestendig en je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Affiniteit met techniek is een pré.

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezellige en open werksfeer waarin werken in teamverband en informele omgangsvormen centraal staan. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en kennisniveau en de CAO is conform de Technische Groothandel. Verder zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar m.geurtzen@speck.nl . Voor meer informatie kun je kijken op www.speck.nl, mailen naar bovengenoemd mailadres of bellen naar 0316-331757. Vraag dan naar Marga Geurtzen of Debby Elfrink.


De Badu Normblock Multi / Badu Block Multi

Tijdens de Zwembadbranche dag, 14 oktober a.s. in Utrecht, zal Speck Pompen Nederland de eerste kunststof Normblock Multi pomp tonen.
Deze Normblock Multi behoort samen met de Badu Block Multi tot de nieuwste ontwikkelingen van Speck Pompen op het gebied van kunststof pompen met een capaciteit tot 250m³/h met een vermogen van 5,5 tot 11 kW.

De afmetingen van de pomp voldoen aan de DIN EN 733 en 24255 norm.
Alle delen van de pomp, zoals het pomphuis en de waaier, die met het medium in aanraking komen, zijn van een hoogwaardig kunststof. Door deze kunststof is de pomp permanent bestand tegen chloor en hogere zoutconcentraties in zwembadwater.

Doordat het pomphuis aan de binnenzijde glad afgewerkt is, zal de pomp ook een hoger rendement hebben. De kunststof is slag-, stoot-, en breukvast.
Door toepassing van een opsteekmotor heeft men een ruime keuze uit motoren. Hier kunnen o.a IE2, IE3 en IE3 PM-motoren toegepast worden.

De Badu Block Multi heeft een transparante deksel voor de haarvanger, zodat vervuiling van het filter goed waarneembaar is.

badublockmulti


AQUATECH AMSTERDAM 2015

AQUATECH AMSTERDAM 2015

In de RAI Amsterdam vindt van 3 t/m 6 november 2015 de 25e editie van de Aquatech 2015 plaats. Aquatech Amsterdam is ’s werelds meest toonaangevende beurs voor proces-, drink- en afvalwater.
U treft op deze beurs een compleet productoverzicht aan van meer dan 750 exposanten waaronder marktleiders en pioniers.

Ook Speck Pompen Nederland BV zal met een stand van 60 m² haar producten op deze beurs tentoonstellen. Samen met onze Duitse collega’s van Speck Pumpen Verkaufsgesellschaft uit Neunkirchen en Walter Speck Pumpen uit Roth laten wij u onze laatste trends en innovaties zien waaronder de Badu EasyFit Eco VS en de nieuwe Normblock Multi pomp. Maar ook over de vertrouwende Speck producten zoals de serie SK zijkanaalpompen en periferaalwaaierpompen informeren wij u uiteraard graag.

Verder is er een veelzijdig conferentie- en seminarprogramma waaraan u kunt deelnemen en is de Aquatech onderdeel van de Amsterdam International Water Week.

Gratis online registratie is mogelijk t/m 3 november! Kijk op www.aquatechtrade.com voor meer informatie over de beurs, beurstijden en tickets.

Speck begroet u graag in Hal 1, Standnummer 01.206!