Home

TELEFONISTE|RECEPTIONISTE M/V

TELEFONISTE|RECEPTIONISTE M/V

Speck Pompen Nederland BV houdt zich sinds 1985 bezig met het adviseren en leveren van pompen, pompinstallaties en toebehoren. Speck pompen worden toegepast in de scheepvaart, industrie, hogedruktechniek en in de zwembadtechniek.

Wij zijn op zoek naar één fulltime (38 uur) of twee parttime representatieve, klantvriendelijke en enthousiaste collega(s) voor de functie van Telefoniste/Receptioniste. In deze functie zorg je ervoor dat onze organisatie optimaal bereikbaar is. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en dus het aanspreekpunt voor klanten, bezoekers en leveranciers en je behandelt alle inkomende telefoongesprekken. Klanten en bezoekers worden door jou klantvriendelijk ontvangen, geïnformeerd en doorverwezen naar de betreffende afdeling of collega. Daarnaast behoren diverse administratieve werkzaamheden tot jouw takenpakket, zoals het verzorgen van binnenkomende en uitgaande post, in en uitgaande e-mail, factureren, debiteuren- en crediteurenbeheer, mailingen verzorgen en diverse ondersteunende werkzaamheden van de Backoffice.

 

Je bent geschikt als je MBO denk- en werkniveau hebt. Je bent in staat om zelf goede prioriteiten te stellen in alle werkzaamheden en vindt het een uitdaging om ondersteuning te kunnen bieden. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal en kunt uitstekend overweg met de computer en het MS-Office pakket. Je bent accuraat, stressbestendig en je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Affiniteit met techniek is een pré.

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een gezellige en open werksfeer waarin werken in teamverband en informele omgangsvormen centraal staan. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en kennisniveau en de CAO is conform de Technische Groothandel. Verder zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar m.geurtzen@speck.nl . Voor meer informatie kun je kijken op www.speck.nl, mailen naar bovengenoemd mailadres of bellen naar 0316-331757. Vraag dan naar Marga Geurtzen of Debby Elfrink.


De Badu Normblock Multi / Badu Block Multi

Tijdens de Zwembadbranche dag, 14 oktober a.s. in Utrecht, zal Speck Pompen Nederland de eerste kunststof Normblock Multi pomp tonen.
Deze Normblock Multi behoort samen met de Badu Block Multi tot de nieuwste ontwikkelingen van Speck Pompen op het gebied van kunststof pompen met een capaciteit tot 250m³/h met een vermogen van 5,5 tot 11 kW.

De afmetingen van de pomp voldoen aan de DIN EN 733 en 24255 norm.
Alle delen van de pomp, zoals het pomphuis en de waaier, die met het medium in aanraking komen, zijn van een hoogwaardig kunststof. Door deze kunststof is de pomp permanent bestand tegen chloor en hogere zoutconcentraties in zwembadwater.

Doordat het pomphuis aan de binnenzijde glad afgewerkt is, zal de pomp ook een hoger rendement hebben. De kunststof is slag-, stoot-, en breukvast.
Door toepassing van een opsteekmotor heeft men een ruime keuze uit motoren. Hier kunnen o.a IE2, IE3 en IE3 PM-motoren toegepast worden.

De Badu Block Multi heeft een transparante deksel voor de haarvanger, zodat vervuiling van het filter goed waarneembaar is.

badublockmulti


AQUATECH AMSTERDAM 2015

AQUATECH AMSTERDAM 2015

In de RAI Amsterdam vindt van 3 t/m 6 november 2015 de 25e editie van de Aquatech 2015 plaats. Aquatech Amsterdam is ’s werelds meest toonaangevende beurs voor proces-, drink- en afvalwater.
U treft op deze beurs een compleet productoverzicht aan van meer dan 750 exposanten waaronder marktleiders en pioniers.

Ook Speck Pompen Nederland BV zal met een stand van 60 m² haar producten op deze beurs tentoonstellen. Samen met onze Duitse collega’s van Speck Pumpen Verkaufsgesellschaft uit Neunkirchen en Walter Speck Pumpen uit Roth laten wij u onze laatste trends en innovaties zien waaronder de Badu EasyFit Eco VS en de nieuwe Normblock Multi pomp. Maar ook over de vertrouwende Speck producten zoals de serie SK zijkanaalpompen en periferaalwaaierpompen informeren wij u uiteraard graag.

Verder is er een veelzijdig conferentie- en seminarprogramma waaraan u kunt deelnemen en is de Aquatech onderdeel van de Amsterdam International Water Week.

Gratis online registratie is mogelijk t/m 3 november! Kijk op www.aquatechtrade.com voor meer informatie over de beurs, beurstijden en tickets.

Speck begroet u graag in Hal 1, Standnummer 01.206!


Voorkom letsel door aanzuigbeveiliging in zwembaden

Voorkom letsel door aanzuigbeveiliging in zwembaden.
De laatste tijd is de veiligheid van met name openbare zwembaden nogal in het nieuws.
Met de Badu aanzuigbeveiliging zorgt u ervoor dat het risico dat zwembadbezoekers ernstig worden verwond door aanzuiging uitgesloten is.
Met name de Blue Cap Foundation maakt zich hier sterk voor (Link naar uitzending MAX:
http://www.npo.nl/groeten-van-max/27-07-2015/POW_01096364
Wordt de aanzuigopening door tegendruk of een persoon geblokkeerd. Dan daalt de druk in de leidingen (onderdruk). Deze wordt door de Badu aanzuigbeveiliging herkend en er volgt een signaal naar het noodbeveiligingssysteem. De pomp wordt direct uitgeschakeld.
Mocht het gebeuren dat een zwembadbezoeker bij een aanzuigpunt in uw zwembad door kleding, haren of lichaamsdelen wordt vastgezogen zorgt dit systeem ervoor dat de persoon direct vrijkomt. De pomp schakelt niet automatisch weer in. Dit moet handmatig worden gedaan, hiermee is de veiligheid geoptimaliseerd.

Wij bieden u twee verschillende typen aanzuigbeveiligingen.
Type 1: Badu aanzuigbeveiliging met signaal deze kunt u integreren in een bestaand noodbeveiligingssysteem welke de pomp uitschakelt.
Type 2: Badu aanzuigbeveiliging met onderspanningrelais. Voor directe uitschakeling van de pomp onafhankelijk van een bestaande noodbeveiliging.

ToebehorenAanzuigbescherming


Bronzen dekwaspomp type SAP nu ook met hydraulische motor

Het zelfaanzuigende pomptype SAP 25-125 kan nu ook worden geleverd met een Kracht hydraulische motor type KM1. Daardoor is deze uitermate geschikt als dekwaspomp op kleinere vissersschepen, en motorjachten.

De indrukwekkende pompcapaciteit van dit kleinste model loopt met een waaierdiameter van 130mm op tot 25m3/h en wordt binnenkort uitgebreid naar 38 m3/h. De opvoerhoogte is afhankelijk van het toerental en het werkpunt van de hydrauliekpomp (ca. 50-130 bar). De hydraulische motor vraagt dan 17,6 l/min (2900 rpm), 20 l/min (3300 rpm) of 21,8 l/min (3600 rpm).

Het pomphuis en de waaier zijn vervaardigd uit brons, de as en de slijtplaat uit RVS 316 en daardoor uitermate bestand tegen zeewater. De pomp wordt richting de motor afgedicht met een mechanical seal met koolstof en siliciumcarbide glijvlakken. De pomp beschikt over 1 ½” binnendraadaansluitingen waarop eenvoudig diverse koppelingen kunnen worden geschroefd. De toekomstige pomp van 38 m3/h zal een 2” zuigaansluiting krijgen.
Met een bruto lijstprijs van Euro 2.709,– excl. BTW, per stuk kunnen we u een kwalitatief hoogwaardige pomp tegen een scherpe prijs aanbieden.

m-sapl-25-125-hy