HEIDER Drukwatertank ROBO 6710

Speck Pompen Nederland heeft naast de verzinkte DIN 4810 en de roestvrijstalen ROBO 9610 verticale drukwatertanks ook de stalen ROBO6710 met duroplast Robosit 200 verticale drukwatertanks in haar programma.

De ROBO6710 verticale drukwatertank wordt gemaakt van staal S235JRG2 en de binnenzijde wordt voorzien van een onderhoudvrije duroplast coating Robosit 200. De buitenzijde wordt standaard voorzien van een grondlak. Andere kleuren zijn tegen meerprijs leverbaar.
Deze tanks zijn leverbaar in een landbouw- en scheepsuitvoering conform de eisen van bijna alle voorkomende certificeringsinstanties. Uitermate geschikt voor drinkwater, zeewater en proceswater met een pH waarde tussen de 3-14.

F.W. Heider GmbH Behälter- und Apparatebau geeft op de ROBO 6710 verticale druk watertank 5 jaar garantie.

Installeer een ROBOSIT 200 beschermde stalen tank en u heeft geen onderhoud meer!

Klik hier voor meer informatie over de HEIDER ROBO 6710 verticale drukwatertanks.