Veiligheid voor Zwembaden.

Veiligheid voor Zwembaden.

Met de Badu aanzuigbeveiliging zorgt u ervoor dat het risico dat zwembadbezoekers ernstig worden verwond door aanzuiging uitgesloten is.
Wordt de aanzuigopening door tegendruk of een persoon geblokkeerd. Dan daalt de druk in de leidingen (onderdruk). Deze wordt door de Badu aanzuigbeveiliging herkend en er volgt een signaal naar het noodbeveiligingssysteem. De pomp wordt direct uitgeschakeld.

Mocht het gebeuren dat een zwembadbezoeker bij een aanzuigpunt in uw zwembad door kleding, haren of lichaamsdelen wordt vastgezogen zorgt dit systeem ervoor dat de persoon direct vrijkomt. De pomp schakelt niet automatisch weer in. Dit moet handmatig worden gedaan, hiermee is de veiligheid geoptimaliseerd.

Wij bieden u twee verschillende typen aanzuigbeveiligingen.

Type 1: Badu aanzuigbeveiliging met signaal deze kunt u integreren in een bestaand noodbeveiligingssysteem welke de pomp uitschakelt.

Type 2: Badu aanzuigbeveiliging met onderspanningrelais. Voor directe uitschakeling van de pomp onafhankelijk van een bestaande noodbeveiliging.