Strobl zelfaanzuigende centrifugaal pomp type SAP.


Speck Pompen Nederland heeft haar programma uitgebreid met de Strobl zelfaanzuigende pomp type SAP met uitstekende zuigeigenschappen. Dit pomptype is een ééntraps, zelfaanzuigende centrifugaalpomp in een compacte bouwvorm. Inzetbaar voor het leeg pompen van reservoirs in de scheepsbouw, in de industrie en in de apparatenbouw.
Om de uitstekende zuigeigenschappen te benutten, dient het pomphuis voor de opstart gevuld te worden met water. Door de mix van lucht en water worden de zuigleiding en pomp in korte tijd geëvacueerd.

De zelfaanzuigende SAP pomp is leverbaar in verschillende materiaaluitvoeringen. Tevens is de pomp leverbaar met een snijmes en slijtplaat uit duplexstaal voor media met typische verontreinigingen. Naast de compacte monoblok uitvoering is er ook een uitvoering met koppeling en normmotor op een gemeenschappelijk grondplaat. Er zijn meerdere aandrijvingen mogelijk zoals bijvoorbeeld een hydraulische motor of een verbrandingsmotor.

Klik hier voor meer informatie over de Strobl zelfaanzuigende centrifugaalpomp type SAP.